Tekenservice

3D Tekenen

Met SOLIDWORKS™, ons 3D tekenprogramma, worden van alle te produceren producten eerst een tekening gemaakt. Deze tekening wordt bij u als klant ter goedkeuring aangeleverd. Eventuele wijzigingen zijn dan nog mogelijk. Wanneer er goedkeuring is gegeven van het ontwerp worden materialen besteld en start het productieproces.

3D Tekenen

Rendering

Wanneer er een 3D model is getekend kan er een rendering worden gemaakt. Dit is een fotorealistische afbeelding van het getekende object met de gekozen materialen. Deze afbeelding geeft een realistisch beeld van hoe het object er in werkelijkheid uit gaat zien.

Rendering

Tekenservice

Wij kunnen tekenwerk en ontwerpen voor u verzorgen, ook voor producten die niet gemaakt worden door AMTO, zoals natuursteen. Dit houdt in dat wij u helpen in het verkoopproces. Wij maken voor u een 3D model met afgeleide werktekening en drie fotorealistische weergaves. Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden in een catalogus of direct voor een klant specifiek. Als het monument opdracht wordt kunnen wij aan de hand van het 3D model de werktekeningen voor productie en de vergunningaanvraag verzorgen. Daarnaast is het mogelijk EPS/DXF bestanden te exporteren van aanzichten waar een tekstopmaak op gemaakt kan worden voor het beletteren van de steen.

Tekenservice